En månad i Shanghai

- in Bytisbloggen, Shanghai

Nu har jag varit i Shanghai i mer än en månad och det känns helt fantastiskt! Innan jag åkte till Shanghai så trodde jag att jag skulle uppdatera bloggen flera dagar i veckan men sedan jag kom hit har jag varit väldigt upptagen. Det finns nämligen mycket att göra i en stad med 24 miljoner invånare. Hittills har allt känts väldigt spontant och oplanerat. Det är även då det har varit som allra roligast. I Shanghai finns allt. Det finns bra restauranger, intressanta områden, häftiga nattklubbar men först och främst kontraster mellan gammalt och nytt.

Här är några bilder från min tid i Shanghai sedan en månad tillbaka.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Quiz: Vilken student är du?

Det är lördag kväll, vad hittar du och