A-sektionen

- in Nyheter
@Lundagård

Vilken overall är din favorit? Vill du ha en blå, elektrovit eller röd? Skriv ut din egen teknolog och pryd klippdockan i olika overaller. Lundagård presenterar en ny overall – varje dag. I dag är det A-sektionens tur.

A-sektionen är sektionen där studenterna helst inte låtsas om sin overall. Förra nollningen bar Phöset vit kavaj och få nollor drog på sig den lila overallen:

”Vi har genom tiden inte använt vår overall lika mycket som de andra sektionerna. Har däremot hört talas om att det var en person som använde overallen under nollningen förra året, vilket ses som en framgång.”

Citatet tillhör sektionens ordförande Elinor Holgersson.

Sektionens studenter är blivande arkitekter och industridesigner. Deras maskot heter Skalman:

”Jag vet faktiskt inte så mycket om den. Jag vet att någon har en teori om att vi har Skalman för att vi håller på mycket med skalgubbar på ritningar med mera. Men det är bara en teori. Jag vet faktiskt inte riktigt varför overallen inte använts så mycket.”

Sektionen är ganska liten och startades upp igen för några år sen. Elinor Holgersson och hennes gäng satsar på att engagera studenterna i sektionen och hoppas på att växa under den kommande tiden för att kunna skapa en bra sammanhållning bland studenterna.

Närmast väntar bland annat lite partaj:

”Vi kommer snart ha en Vårfårfiolfest som är en tradition för vår sektion.”

Ladda ner och skriv ut din egen teknolog med A-sektionens overall i fullstorlek här

Här kan du läsa om andra sektioners overaller samt ladda ner deras klippdockor:

V-sektionen

D-sektionen

K-sektionen

M-sektionen

E-sektionen

F-sektionen

Text: Louise Larsson
Bild: Alfred Gunnarsson