Sista resan med Tidsmaskinen

- in Kultur & Nöje, Nationer, Nöje

Dags för sista kvällen med höstens mest populära nationsklubb –  Tidsmaskinen på Wermlands. Hur kommer avslutningen se ut och hur ska nationen följa upp succén i vår?

– Allas drömmar kommer att gå i uppfyllelse, det kommer bli så jävla kul, alla grejer man kan önska sig kommer finnas. Jag vill inte avslöja för mycket i förväg, men man kan ha riktigt höga förväntningar om man går till Tidsmaskinen, säger Kristoffer Midborn, medarrangör för Tidsmaskinen.

Tidsmaskinen har kört tre klubbkvällar, med 60-, 70- och 80-tals-tema. På lördag är det dags för den fjärde och sista, 90-talsfesten.

Förväntningarna är stora och klubben har länge toppat Lundagårds Nationsklubbspuls.

– Det här är sista chansen att gå på Tidsmaskinen. Vi vill inte riskera att tjata ut konceptet, om vi skulle fortsätta nästa år med samma årtionden skulle det kunna bli tråkigt, säger Midborn.

Wermlands nation brottades inför terminen med minskade medlemssiffror och många undrade hur nationen skulle hantera det minskade intresset. Men Tidsmaskinen har inneburit ett uppsving för Wermlands, säger Sofia Smede, nationskurator.

– Jag tror Tidsmaskinen har betytt jättemycket, framförallt för klubbdelen av Wermlands. Det har bidragit till bra stämning kring Wermlands och förstärkt vårt rykte, fortsätter Smede.

Sofia Smede vill inte svara på exakt hur Tidsmaskinen kommer följas upp i vår, men säger att det ”finns idéer”.

Kristoffer Midborn vågar berätta lite mer.

– Jag vet att det kommer att bli ett helt annorlunda koncept än vår klubb, men riktigt bra. Mer än så går inte att berätta, förutom att vi inte kommer vara inblandade eller arrangera någon klubb alls i vår. Men vem vet vad som händer i framtiden?