Uppsatsen största hot #2

- in Nyheter

Heeej dagboken

I helgen har jag konstaterat att det är höst. Det kanske det egentligen varit länge, men det var när jag skulle ta mig hem i lördagskväll som jag insåg att det inte är hållbart att använda sommarjackan längre. Eftersom vi nu kommit till ett stadie då vi endast har ett fåtal föreläsningar kvar innan själva uppsatsarbetet börjar, går de mesta av tankar på vad vi egentligen ska skriva om. Eftersom jag och min uppsats-partner är ganska överens om vilka ämnen vi vill beröra är nästa steg att försöka formulera konkreta förslag och frågeställningar, vilket inte är så enkelt..

Jag vet inte alls hur det är för andra kandidatkurser, men MKV ska som vanligt vara väldigt.. filosofiskt skulle jag vilja säga. Vilket gör att vårt uppsatsämne content marketing ligger väldigt nära till att bli för inriktat på ekonomisk och marknadsföring, vilket är tabu i MKV. Nu har vi i alla fall fått ihop ett par ganska torra och svårlästa böcker som är godkända att använda så det är bara att börja tugga i sig.

Tagga måndag imorgon HO HO HO