Vattenläcka på Malmö nation – klubben ställdes in

- in Nationer, Nyheter, Studentliv

Malmö nation tvingades att ställa in Klubb Casanova under lördagen på grund av en vattenläcka. Nu väntar nationen på besked för huruvida klubben kan öppna till helgen.

Sent under lördagskvällen meddelande Malmö nation på sin facebooksida att klubben Casanova var tvungen att stänga. Detta på grund av en vattenläcka. När Lundagård kontaktar nationen under måndagen har de ännu inte fått klartecken för om klubbverksamheten kan öppna upp igen till helgen. 

– Vi har haft ett företag här som kollat på det och det ser bra ut, säger Malmö nations notarie Lucas Adolfsson och hänvisar vidare till nationens sociala kanaler för uppdateringar kring huruvida klubben kommer ha öppet i helgen eller inte. 

Lucas Adolfsson kan inte svara på vad det är för sorts vattenläcka, utan hänvisar vidare till Malmö nations husförman.

Lundagård har sökt husförmannen för ytterligare kommentarer men utan resultat.