Färgsprakande bilfest i tentakaos

- in Nyheter

Här rullar dagarna på en i rasande takt och i Bologna har det i dag visats Lamborghini-bilar på Piazza Maggiore.

 

Det var färgsprakande exemplar av blandad årgång som lockade en massa besökare. Jag får väl tillstå att jag var måttligt road och jag ägnade större möda att ta mig fram i folkmassorna än åt att beundra bilarna. Men kul med spektakel om inte annat! Min hemvist de senaste dagarna är Sala borsa, biblioteket där jag spenderar mina heldagar sånär som en liten lunchpaus i solen. Jag hade helt glömt bort hur det kändes att tentaplugga, och jag kan inte säga att jag saknat det. Men för att se det positivt så är det förhållandevis intressant och jag gillar att sitta på sala borsa med ett gäng vänner och plugga. Mycket mer nöje än så kan man inte få när man pluggar!

På grund av upptrappning i studierna så lämnas det mindre utrymme för festligheter. Men idag ska jag och min kompis Elin ha en liten paus i plugget och gotta ner oss i några svenska TV-program och få känslan av att vara hemma. Kanske. Utbudet i Tv-tablån är ju inte överväldigande i dessa tider. Nåväl, något kul ska man nog kunna hitta!

Annars så börjar även lektionerna gå mot sitt slut och det återstår faktiskt bara två i nästa vecka innan tiden helt dedikeras åt biblioteket och intensivplugg. Lite nervös inför tentorna är jag allt eftersom de är muntliga och det är ju inte lätt att förutspå hur upplägget ska vara. Jag har lyckats boka in mig i systemet åtminstone så jag vet vilket nummer på turlistan jag är… Tydligen kan tentorna vara allt från 10 minuter till ja, betydligt längre tid. Allt beror på- precis som i juridiken. Intressant blir det åtminstone att förtälja om tentaödet när det är över. Nu ska jag lördagsnjuta lite!

Lamborghini-bilar i diverse färgkombinationer och årgångar.
Lamborghini-bilar i diverse färgkombinationer och årgångar.