Magnificus nära att bli enbart ficus

- in Morrhoppan
@Morrhoppan

Det sägs att generalens initiativtagerska har åsikter om hur representabel ynglingen är. Inte det att han inte är kvinna alltså, men för hur han svider sig. Det sägs nu att generalsgarderoben är vitaliserad inför vad som komma skall. Vad som händer med den lusätna kavajen förtäljer dock inte historien.

Apropå den stundande karnevalen. Det sägs att rektor skulle få sin egna smått religiösa vagn i tåget. Planerna har tuffat på under hela våren, men så kom skandalen. Magnificus riskerade att bli bara ficus och det var sannerligen inget som kommunikationsledningen gick igång på.

Morrhoppan har för övrigt avsikt att anmäla kårmupparnas betygssättning till Skolinspektionen. Det känns orimligt att allt ska stå så väl till i lärdomsstaden. Kanske är de sugna på ett jobb inom universitetet så här på sluttampen på sitt verksamhetsår. Enligt vad Morrhoppan erfar hör det inte till ovanligheterna.

Att inte få som man vill är aldrig kul, speciellt om det innebär att ens organisation inte får leva kvar. Men att stryka folk från sin vännerlista på Facebook är väl ändå att gå för långt?

Morrhoppan är förvisso medveten om att jämställdhet är en känslig fråga i stan, men kan ändå inte låta bli att notera aspiranten till ett kårfullmäktige som försökte locka röster genom att starta en grupp för dem som är trötta på genustrams.

En barmhärtig trave är ute med ett rykande färskt nummer. Synd att innehållet inte alltid är lika fräscht. Visste du förresten att Lunds mål är att bli Europas kulturhuvudstad år 2014?

Till sist: att sy specialgjorda klänningar må kanske imponera på rektor, men inte på studenterna. Tänk på det.

Morrhoppan