Morrhoppan

- in Morrhoppan
@Morrhoppan

Mjauuu mjauuu….

… Trots en lång sommarsömn är jag mer än lovligt sömnig. Men det till trots, är det inte mycket som undgår mina spetsiga öron…

…En sen karnevalsnatt rullade en bongstyrig Westanvind in. Den kom, den såg, den lämnade pågarnas partaj vind för våg.

…Ett välbekant radarpar vinglade in hos katten. Lade sina fifflande näsor i blöt och försvann sedan ut i natten. 

…Enligt ryktet har våra kära löss lajvat ett politiskt riskspel. En källa säger att det var galet. Själv är jag glad att jag inte fick äran att inbjudas, att vara så kårmuppig borde verkligen förbjudas. 

…Min favoritkälla till skvaller, förutom jag själv såklart, har fått en ny härskare som levererar med fart. Nästan lika hemlig som er kära katt, men jag har mina aningar om vem som nu hanterar denna skvallerskatt.