Morrhoppan

- in Morrhoppan
@Morrhoppan

Mjauuu mjauuu…

… Sommaren hägrar. Men först ska vi ta oss igenom den imaginära yran. Sedan går jag i ide, så som en felidae sig bör. Väck mig till hösten, så ska jag åter vakna med den skvallerstinna törsten…

…Att två av tre är nog har jag fått höra – när man ska bedöma en bunte snubbar är det inte längden som ska avgöra. Låt gå för att man sedan riskerar att klimax missa, en fara som får många att på nätet dissa. 

…En fördelaktig vän åkte på bakslag på rättfärdig tillställning under sin färd genom romantisk öken. Kan det principiella snedsteget måhända skyllas på kröken?

…Att tassa runt är inte enbart katt förunnat. Enligt uppgift fortsätter Lunds minst hemliga duo att gå likt mig runt het gröt och transparensen ignorera. I vår väntan på klarhet har en karaktär med skrupler till och med fått inspiration att på ämnet låta skalden inom sig husera.