Google-rektor vid poolen

- in Morrhoppan
@Lundagård

Plötsligt i Lund. Dr. Alban, Rednex och Sten & Stanley föll inte någon i smaken under fjolårets upplaga.

Men skam den som ger sig. I år hade man dukat upp en riktig delikatessbricka bestående av Starpilots,

Idol-Robin och Tone Bekkestad. Kulturhuvudstad, någon?

Det finns en presidial i nordost som presterat stordåd. På kongress i Stockholm såg denne sin minister genom fönstret. I ett försök att fila på sitt nätverk tog han tillfället i akt och sprang över gatan för en snabb presentation. Det gick bra. Dagen efter avgick vår, i vissa kretsar, inte så omtyckta Leijonkung. Han hade honom antagligen vid ”Hallå!”.

I den lokala blaskan (som på senare tid ockuperats av ockupanter) dömer man ut universitetets möjligheter att ro hem ett nobelpris under nuvarande rektors tidevarv och tilldelar honom i stället goda chanser till ett skånskt Google. I samma blaska berättar Pelle om reaktionerna på hans fromma inre: ”Det hade också den positiva effekten att jag blev känd och att mitt namn numera hamnar högt upp i Google-sökningar”. Om vår nya forsknings- och högskoleminister har han sagt: ”Jag känner honom inte. Jag ligger vid poolen på Kreta och har inte kunnat googla honom.” Studenternas nya mejl? Just det, Google.

Slutligen vill Morrhoppan, i vanlig ordning, ge de tre gyllene råden som vuxit fram genom många fifflargenerationers samlade erfarenheter:

1. Ta det lugnt med kaffebrödet.

2. Ta det lugnt med kaffebrödet.

3. Ta det lugnt med kaffebrödet.

Morrhoppan