Kuling och armbrytning

- in Nyheter

Idag har intervju nummer 5 genomförts. Håller vi vårt tidsschema kommer vi vara färdigintervjuade i början av nästa vecka. Är så fallet har vi lagt en god tidsmässig grund för det fortsatta skrivandet. Hur lång tid analysering och skrivande av alla de delar uppsatsen består av tar vet vi fortfarande inte, men oavsett kommer det bli skönt att ha all data framför oss.

Longyearbyen har idag bjudit på 12 sekundmeter blåst och regn. Morgondagen blir inte mycket bättre, så vår planerade båttur till destination Pyramiden läggs på framtiden. I övrigt har Daniel med spänd förväntan live-streamat släppet av Iphone 5 och jag har mest läst böcker. Och haft sönder en ljusstake.

Dagens tävling blev en klassisk form av kraftkamp. Efter dumgrenar som kortkastning och korthusbygge tycker vi det är dags för lite klassisk armbrytning. Ingen taktik, inga krav på finmotorik eller finess: den som kan armbryta starkast vinner. Resultatet filmades givetvis. Jag kan avslöja att matchen blev ganska kort och att Daniel inte förlorade för första gången på 3 grenar. Efter en veckas tävlande ligger vi nu jämsides och spänningen är olidligt spännande. Som det skall vara…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.