Lundagårds julkalender: Lucka 22

- in Nyheter

Fram till julafton publicerar Lundagård en julkalender på hemsidan, där studenter och verksamma från olika delar av universitetet och studentlivet kommer att dyka upp. Bakom dagens lucka gömmer sig Viktor Wallén, redaktör för tidningen Panorama och masterstudent i historia. Bredvid honom sitter Clara Popenoe Thor, som läser grundkursen i statsvetenskap.

Bästa minne från Lund och universitetet eller studentlivet 2019?

V: –Att ha tagit min dubbelkandidat i historia och idéhistoria och att få vara med på examensceremonin!

C: –Mitt bäst minna är första gången jag hade folk hemma hos mig i min alldeles egna lägenhet.

Er julhälsning till läsarna?

V: –Skit i plugget ibland och gör något jävligt kul!

C: –Bojkotta julklappar från Wish och skänk pengarna till välgörenhet istället!