Förkylning och trumtekken

- in Nyheter

Daniel har idag snutit sig igenom 50 % av ett storpack näsdukar från Coop. Övriga 50 % snöt jag mig igenom under helgen.  Situationen är således förkyldt, vilket passar utmärkt då vi bör enbart läsa böcker och studera. Något som vi faktiskt har gjort en hel del utav. Uppsatsskrivandet går nu mot fas 2 där vår tidigare sysselsättning av datasamling ersätts av analys.

Personligen tror jag detta kommer bli den svåraste delen, då vi nu faktiskt måste tänka själva och inte kan förlita oss på instruktioner och riktlinjer. Dock är vi helt klart på banan. Våra intervjuer är överlag bra och all träig transkribering är gjord. Mot analysen alltså!

Dagens tävling blev en duell TV-spel, en match i det klassiska Tekken 6, med en liten twist. Resultatet finns att skåda i videoform. Jag kan avslöja att jag efter effektivt armviftande och val av ganska feg taktik lyckades kapa hem dagens vinst. Mer välbehövligt än välförtjänt…