En dag på halvfart

- in Nyheter

Idag har både väder och allmän ork lämnat en hel del att önska och därför har denna måndagen gått i mellanstadiets tecken. Vad gäller uppsatsen så har vi lekt med färgpennor och klippt och klistrat. Allt enligt den gamla professor Burnards regler.

Som grädde på moset var dagens utmaning ”Kasta gris”. En nervpirrande tävling där vi gav oss hän det gamla klassiska spelet. När timern ringde efter 20 minuters frenetiskt kastande kunde Anton avgå med en knapp 10-5 seger och utökar därmed sin totala ledning i Svalbardspelen till 11-9.

Vi har även köpt en förbannat dyr karta över närområdet för att lättare kunna planlägga kommande expeditioner. Var det bär av nästa gång är dock inte helt planlagt. Men att det blir på onsdag är spikat, förutsatt att YR håller vad de lovar i väderväg. Roligare än så blir det inte denna måndag, men den här veckan har förutsättningar att bli den bästa så här långt! Men mer om det senare..