Hälsningsgillet vill svara på alla frågor

- in Nyheter

Hallå där… Kewin Erichsen, studentlundskoordinator och ansvarig för vårterminens Hälsningsgille – som är större än vanligt och erbjuder något för såväl novischen som den rutinerade. 

Vad skulle du säga att Hälsningsgillet är för oss som inte varit på ett?

– Det är framför allt en fantastisk möjlighet att se vad Lunds studentliv har att erbjuda, men även en möjlighet att komma i kontakt med arbetsgivare i närheten. Det är 127 utställare i år, vilket är mycket för att vara på vårterminen. Allt från nationer och kårer till organisationer och företag.

Kommer man kunna få svar på alla sina frågor?

– Ja, tanken är att absolut att du ska komma därifrån med alla sina frågor besvarade. Det är en av de stora anledningarna till varför vi anordnar Hälsningsgille. Så att du som student är lite mindre förvirrad när du går därifrån!

Finns det något som ni har ändrat på i år?

– Det är samma koncept och vi kommer fortsätta på samma spår, men det finns anledningar både för novischen och de gamla rävarna att komma förbi. Utbudet är stort och fokus ligger på att studenterna ska känna sig välkomna i Lund.

Vad har du för förväntningar på dagen?

– Jag tror att det kommer bli jättebra det här. Många utställare och många studenter!

Finns det hopp för en fikasugen?

– Det är upp till utställarna, men jag tror ändå att man inte kommer bli besviken. Av erfarenhet finns det säkert både kaffe, kakor och godis.

Vad: Hälsningsgille, där 127 olika utställare finns på plats för att guida såväl novischer som rutinerade studenter till både arbetsliv och studentliv.
Var: AF-borgen.
När: Fredag 29 januari mellan kl. 12-16.