Lundagårds julkalender: Lucka elva

Fram till julafton publicerar Lundagård en julkalender, där studenter och verksamma från olika delar av universitetet och studentlivet kommer att dyka upp. Bakom dagens lucka gömmer sig betongaren Tore Bister, en av de många byggnadsarbetare som sliter för att få AF Borgen klar till i vår.

Bästa minne från Lund och universitetet eller studentlivet 2019?

– Det var nog när studenterna och doktoranderna tog examen i somras. Det tyckte jag var riktigt… ja, ett minne jag aldrig glömmer. Jag hade bara hört talas om hur det går till, och det stämde. Det var glans och glamour.

Er julhälsning till läsarna?

– Jag hoppas studenterna fortfarande godkänner att vi bygger i huset och att de är nöjda med det som redan är klart.

You may also like

Utflykter på cykelavstånd

Stannar du i Lund i sommar? Vill du