Björklund fick surt välkomnande

- in Morrhoppan
@Lundagård

Att sno domännamn var stort för sisådär tio år sen. Men i studentvärlden lever grenen i högsta välmåga. Nyligen länkade öru.se, inte till Örebro universitet som man kunde tänka sig, utan till vårt eget lärosäte.

Göran Bexell är dock oskyldig, den Örebrostudent som låg bakom upphörde först efter en artikel i studenttidningen Lösnummer.

Däremot länkar smalands.se fortfarande inte till masken i det studentikosa äpplet utan till ”Lunds trevligaste och bästa musiknation”, alltså Blekingska. Alla knep är tydligen godkända i kampen om de få kvarvarande indiepandorna, noterar Morrhoppan.

Feminismen är död säger vissa, snick-snack säger Morrhoppan. När Juridiska föreningen anordnade pokerkväll den 8 mars dök endast män upp vid pokerborden. Kvinnorna hade fullt upp med internationella kvinnodagen, tror och hoppas Morrhoppan.

Västgöta nation har en förkärlek för ministrar med ansvar för utbildning. Leif Pagrotsky roade sig som bekant kungligt när han installerades som hedersledamot för några år sedan. Och februari var det skolminister Jan Björklunds tur. ”Det här var riktigt trevligt”, anförtrodde majoren från Skövde sina värdar frampå småtimmarna. ”Ge fan i att röra obligatoriet då”. replikerade en före detta Lus-presidial.

Slutligen, en eloge till AF Bostäders enastående förmåga att kommunicera med sina hyresgäster. 160 kilo frukt efter ett halvårs störningar – en så taktfull och uppskattad gest vågar Morrhoppan bara drömma om att åstadkomma.

Tipsa Morrhoppan:

morrhoppan@lundagard.se

Morrhoppan