Lundagård släpper loss i Gerdahallen

- in Reportage
@Lundagård

Gerdahallen har i många år varit lundastudentens vattenhål när det gäller träning, motion och dåligt samvete. Lundagård inleder här sin serie ”Nyfiken på” och skickar ut två förslappade bohemer för att testa förra årets nykomlingar på programbladet: Afro och Pilates.

Afro

”Snart inser jag däremot att afro egentligen är en träning i att våga släppa hämningar, och att jag är cynisk för att jag är en skrajsen liten pojke som inte vågar vara med. Jag springer ut på rökpaus, funderar lite och när jag kommer tillbaka så tittar jag på alla med en ursäktande min.”
Läs reportaget om Afro Här

Pilates

”Instruktören manar oss att finna vår neutrala punkt och att minnas de fem grundprinciperna. De har jag ju såklart glömt. Knipmuskulatur och bäckenbottenövningar gör mig än mer förvirrad. Har jag såna muskler?”
Läs reportaget om Pilates Här

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Students and staff on LU’s sustainability

Measures to decrease the university’s emissions were in