Dan före dopparedan

- in Nyheter

Ett drygt dygn kvar till touchdown på den sjuttioåttonde breddgraden. Packningen är i stort sett färdigpackad. Hamsterburen är städad och farvälkramarna har börjat håvas in. Nu är det snart allvar!

Efter mötet med vår handledare idag är även de sista orosmolnen för uppsatsen skingrade och vi är nu fullt redo att tackla detta äventyr från alla riktningar. Väderleksrapporten ryktar om att första snön ska falla på torsdag på det som ska vara vårt hem de kommande veckorna. Det gör mig glad i själen då den senaste vintern lämnade en del att önska; både här nere i Skåne och hemma i Jämtland.

Annars vet vi inte så mycket om vad som väntar oss över huvud taget. Men bara vi får tak över huvudet och möjlighet att äta oss mätta på ett eller annat vis så kommer detta gå hur bra som helst! Men nog om detta, nu ska jag försöka få några timmars sömn innan jag vaknar upp på Dagen N. N som i ’Nu jävlar drar vi till Svalbard’!