Slutstriden

- in Nyheter

Ställningen innan dagens tävling var, med 31 grenar genomförda, otroligt nog 15 – 15 (en tävling förklarades oavgjord). Dagens utmaning var en kombination av fysisk och mental styrka. Vad vi har gjort beskrivs bäst av understående filmlänkt, så kika på den innan jag förklarar hur fortsättningen för spelen kommer se ut.

Svalbardspelen är inte avgjorda.  Jag leder tävlingen med 1 poäng, men en gren återstår: bagageband delgren 2. Daniel tog hem första segern och är i behov av att upprepa bedriften för att utjämna. Blir detta fallet kommer avgörandet ske via klunsning, eller ”Sten, sax, påse”. Nerverna är fortfarande på helspänn och allt kan fortfarande ske.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.