Hon formar Lundakarnevalen

Maria Arvinder, 25 årig läkarstudent och en av de 19 nya sektionscheferna i Lundakarnevalen 2014.

MariaArvinder
Maria Arvinder är sektionschef för Dansen i Futuralkarnevalen 2014.
Foto: Lundakarnevalen

Vad gör en sektionschef?

– Jag ansvarar för min sektion Dansen och ska härnäst rekrytera ett antal personer till att vara med i ledningsgruppen och vara souschef (vice sektionschef, reds. anm.). Under våren ska fler karnevalister rekryteras och jag ska tillsammans med de andra leda sektionen.

Vad är Dansen för sektion?

– Dansen är det som händer i AF-borgen under kvällarna under de tre karnevalsdagarna. Hela huset används med olika dansgolv i flera av salarna. Det exakta konceptet är inte klar än, men jag vill att vi ska ha ett blandat musikutbud. Det ska finnas något för alla att dansa till.

Varför sökte du till sektionschef?

– Karnevalen är något av det bästa som händer  Lund och händer ju inte varje vecka. Det känns stort och att få vara med och anordna ett så stort projekt med massor av kreativa människor. 

Hur gör man om man vill vara aktiv i en av sektionsledningarna på karnevalen?

– Hör av dig till oss sektionschefer via hemsidan eller info@lundakarnevalen.se. Vi vill gärna upptäcka nytt folk och söker kompetenta personer att jobba med. Redan nu har vi fått in flera intresseanmälningar, vilket är jättekul. Sen kan man också skriva upp 9 februari i kalendern eftersom det är Upprop till karnevalen i AF-borgen då.

Var du på Lundakarnevalen 2010?

– Då pluggade jag i Stockholm och var bara nere och hälsade på en kompis. Jag var inte aktiv på något sätt, men kände direkt att det här var något jag ville engagera mig i!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Nästa karnevalskommitté på G

Lundakarnevalens valberedning är i full gång att intervjua