Livstecken från spexets förlovade land

- in Nyheter

Hundratals små, små regndroppar har satt fastnat på fönsterrutan och ser ut som ett täcke av glitter när jag tänder lampan. Jag letar efter min pyjamasskjorta och och plöjer upp en stig efter mig på golvet mellan klänningar, papperslappar, böcker och tomma vinglas. Kanske dags att städa snart. Det luktar svagt av fuktigt trä någonstans ifrån också. Jag har glömt ett glas i en av hyllorna som stått där obevakat och blött ner teaken i ett par dagar vid det här laget. Jag är ju aldrig hemma. Snubblar upp ur sängen och ut genom dörren för att vara på sjukhuset 07.30. Stapplar in genom dörren och ner mellan lakanen igen tidigast midnatt varje kväll beroende på vad som står på agendan för spexet. Ibland har klockan hunnit bli ett, ibland fem. Oavsett är det kolsvart både när jag går upp och när jag kommer hem. Och nu har jag inte ens några lakan längre. Kanske dags att tvätta snart.

Idag har jag och mitt Medioker inte haft någonting att göra. Vi har huvudsakligen legat i Öleriets soffor och ätit pepparkakor och tittat på videos av gulliga djur. Vi har precis lagt vår tyngsta period bakom oss nu. I går skickades programbladet på tryck, biljettförsäljningen rullar, hemsidorna är uppdaterade och tröjor och medaljer är skickade på tryck de med. Det har varit många sena kvällar men mitt nya gäng är grymt. Alla har varit där så gott som varje gång och varit helt underbara. Succésektion.

Detta var ett kort litet inlägg mest för att jag ska komma igång igen. Det kommer mer om allt senare. Det är galet att du kan ha så mycket att göra att du inte ens hinner knappa ner ett par rader på en dator. Så fort jag blivit klar med en uppgift har jag haft andra mer pockande saker på min att göra-lista. Det verkliga livet stannar ju inte upp för att du själv envisas med att stänga in dig i en borg om kvällarna och din skola envisas med att stänga in dig på ett sjukhus hela dagarna. Nästan inte i alla fall.

Hur som haver. Det har hänt grejer. Jag har ansökt om uppehåll från sjukgymnastprogrammet och börjat göra arbetsprover, jag har varit på Sveriges tredje största bal, jag har blivit invald i en karnevalssektion med mera… Men mer om det nästa gång. Nu ska jag utnyttja att jag är hemma innan elva, fortsätta att ignorera mitt stökiga rum och s o v a. Kram!