Hej på dig, 2014!

- in Nyheter
@Annika Skogar

En hösttermin flög sin kos, och därmed också vår rätt att kalla oss nya på jobbet. Igår fyllde vi åter igen vår runda redaktion med mänsklig närvaro, musik och kaffe.

För min del så avslutades förra terminen med väldigt lite journalistiskt arbete. Istället ägnade jag nästan två veckor åt saker som kanske kan kategoriseras in i redakörskapets baksida – ekonomi och administration. Liksom alla andra tidningar så kämpar även Lundagård för att hitta nya intäkter när annonsmarknaden svajar – ett frustrerande jobb om det kombineras med oförstående ägare. Efter jobb både dag som natt var det därför ett jullov som kom i grevens tid – jag började med att sova i 16 timmar.

Efter en överdos av sömn kändes dock livet på topp när det i går var dags att traska tillbaka till vardagen och borgen. Ett nytt nummer håller på att växa fram samtidigt som medarbetare störtar in och ut genom dörren för att prata, dricka kaffe och diskutera idéer. Imorgon ska jag, Kenneth och Carl-Johan spendera dagen utomsocknes för att planera och diskutera vad vi egentligen vill lyckas åstadkomma under denna vår som är fylld av  Lundakarneval, Europaparlamentsval och samvetskval.

KBK [kan bli kul]!

/ Annika