Stockholm

- in Okategoriserade

På väg mot Lund efter en intensiv men härlig helg i Stockholm. Har bara tagit det lugnt med kompisar, ätit god mat och haft roligt utan att överhuvudtaget lägga en tanke på studier, vilket varit skönt efter senaste tentan som lämnade in förra veckan.. Ångesten växer lite efter hand som vi närmar oss vilket antagligen att göra med hur trött jag är. Var nämligen uppe redan 04,30 imorse för att ta tåget, vilket inte känns helt humant. Men morgonstund har guld i mun så att säga!
12083958_10153562999505170_1050450450_n

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

A Gen X:s Guide to Relaxation

Feeling stressed? Trying something outside of the box