Igång

- in Uppsatsbloggen

Så. Äntligen har vi fått ett godkänt ämne och frågeställning inför vår uppsats. Efter två veckor som spenderats framför varsin dator under tystnad för att ibland utbyta: Men om vi gör så här…? eller: Nej jag vet, vi gör såhär! utan att egentligen komma så mycket längre än så, känns det så skönt att äntligen kunna arbeta mot någonting. Nackdelen med att skriva uppsats under höstterminen är att vi dels har en vecka mindre tid, och dels för att det vanligtvis försvinner många dagar kring jul och nyår. Det positiva är att om man inte är klar i januari kan man välja att lämna in i februari och då få ytterligare två handledningsmöten, vilket är skönt att veta även om vi siktar på januari.

Annars så rullar veckorna på i en rasande fart, som vanligt den här tiden på året, i den lilla Lund-bubbla som man lever i här i Lunds studentliv. Nu ska jag bränna av ytterligare en dag på biblioteket. Auf Wiedersehen

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Fyra kulturtips för helgen

Har du tillbringat alldeles för mycket tid med