Stoppa pressarna!

- in Nyheter

Jag har i några dagar väntat på samtal från en imponerad DN-reporter eller varför inte ett hembesök av SVT. Idag har jag dock gett upp hoppet och förlikat mig med tanken att rapport inte heller idag kommer ha ett kort reportage från vårt korridorskök. Istället tar jag saken i egna händer och avslöjar för er förra veckans världsnyhet.

Jag (och min käre korridorsgranne Oscar) vann i fredags Samhällsvetar-SM!

Det visste ni inte va? Tydligen lever vi i ett informationssamhälle som inte förtjänar namnet. Inte ens Lundagård har hört av sig! Men misströsta inte, jag erbjuder er ett inside scoop som om det skrivits av en nyheter24-reporter haft titeln

De är bäst i Sverige – ”det känns helt sjukt”

Tävlingen i sig var självklart spännande, men jag vill lyfta arrangemanget som helhet. Resa, boende och mat ingick nämligen. En stund stod jag vid ett mingelbord med en räksallad och kolsyrat vatten i vinglas, blicken på fruktskålen och tyckte mig se framtiden glimma i det rostfria stålet. Tjänsteresor, hotellfrukostar, kanske en fet avskedsbonus precis innan det kommer fram att företaget fifflat med siffrorna. Yes please.

IMG_4207

När det blev dags att tillkännage vinnarna svepte jag ett glas champagne. Det visade sig vara alkoholfritt och jag blev bara kolsyregråtfärdig. Till följd ser jag nu lite väl rörd ut på alla bilder som togs under prisceremonin.

IMG_4212

För att fira gick vi ut och tog en vinnar-öl. Förlorarna fick också följa med men erbjöds bara förlorar-öl. Jag drack den här italienska ölen. Mycket är italienare bra på, men öl och abortlagstiftning är inte exempel på det.

IMG_4211

Tänk vilken story du missade nu Wolodarski.

XOXO

Linna