Frånvaro

- in Nyheter

Hej,

den här bloggen har blivit lidande på grund av 1.Uppsatsen. 2. Den mäktiga dagen (min födelsedag) Ber om ursäkt till alla unika läsare för detta och lovar att försöka uppdatera mer under december. Idag är det första advent och dagen har spenderats med jobb och sedan övergått till uppsats.. Vi har i nuläget ändrat inrikting två-tre gånger, hittat en hållbar frågeställning och en tematisering som vår handledare har accepterat, även om vi därefter fått omformulera hela analysen. Jag antar att det är lärorikt att vara petnoga, men inser att det tyvärr inte är en av mina starkare sidor. Ibland när jag skrivit en text tar det bara helt stopp och jag kan verkligen inte komma på hur jag skulle kunna förbättra den. Det är då det är himla fint att skriva tillsammans med någon annan, eftersom min uppsatspartner är så otroligt noggrann. Ett tips om man liksom jag inte är så petig, skriv med någon annan, som är det.

 

Annars så rullar livet på även om vår värld är kaotisk. Idag sattes julbelysningen upp i Lundagård, vilket är så mysigt.

 

Hoppas alla har en fantastisk första advent!