Vad vill du se på nya lundagard.se?

- in Nyheter
@Gustaf Eriksson

Under sommaren kommer Lundagard.se att genomgå en omfattande förändring. Nu vill vi veta vad du vill se på Lundagårds nya webb.

Nytt utseende, nya funktioner och nytt innehåll. När höstterminen drar igång kommer inte mycket vara sig likt på lundagard.se.

Papperstidningen kommer att se annorlunda ut den också. I höst kommer Lundagård bli mer av ett renodlat magasin och ett led i denna förändring är att stora delar av det snabba nyhetsarbetet kommer att flytta ut på nätet. Vi kommer storsatsa på en kraftigt utökad nyhetsbevakning för att ge dig den rappaste och mest heltäckande bevakningen av Lunds studentliv. Men vi stannar inte där. Med spännande reportage, insiktsfulla krönikor och en livlig utbildningspolitisk debatt vill vi göra lundagard.se till en sida du vill återvända till, ofta.

Men vi behöver din hjälp. Vi vill ta del av dina tankar, idéer och synpunkter. Vad vill du se på nya lundagard.se? Vilka funktioner vill du att vi levererar? Vilka ska vi skippa? Vad vill du läsa om? Vilka områden ska vi lägga extra kraft på att bevaka?

Skicka ett mejl hit och berätta.

Gustaf Eriksson
Webbredaktör