Grafiskt, grafiskt, grafiskt

- in Nyheter

Som marknadsförings- och/eller kommunikationsansvarig är det ganska många som har koll på att man får göra affischer. I mängder! Och det är kul. Kanske det bästa med den posten.

Här nedanför är de fyra affischerna jag gjorde för 60val (intresseanmälan för ensemble, intresseanmälan för innehållet, försommarkampanj och själva 60val) och en affisch för vår intresseanmälan med Lundaspexarna. Som för övrigt är om precis en vecka faktiskt! (Kom förbi vet jag! Du vet väl att din studietid i Lund inte är komplett förrän du har varit med i ett spex? På intresseanmälan kan du snacka med sektionscheferna – mig bl a, provhänga med oss alla och fundera på vilken sektion du skulle vilja gå med i.)

Det krävs dock mer än att tapetsera Lunds institutioner och nationer med affischer nu för tiden – det ska göras små bilder och bannrar som kan användas på alla möjliga olika ställen på internet. Det är coverphotot till din förenings Facebooksida och kanske ska till och med profilbilden bytas, det är coverphotot till ert event och så är det ofta någon bild till er hemsida, ert Twitterkonto och ert Instragramkonto. Dessutom gör vi som utskott inom AF (Akademiska Föreningen) banners till AF:s hemsida, tv-skärmarna som finns på borgen och ser dessutom  till att få vår grej ”puffad” av Studentlund så att det dyker upp en bild även på deras hemsida.

Summa sumarum? Syns du inte, finns du inte!

lx-intresseanmälan-3

60val-affischerlx-fbcover