Ny studentlivsbloggare: Sebastian Manieri

- in Nyheter
@Sebastian Manieri

Det kan ju vara läge att presentera sig. Jag heter Sebastian, är snart 22 år (21 och ett halvt nu alltså) och pluggar sista terminen Strategisk Kommunikation på Campus Helsingborg.

Jag är alltså inte Lundare – så ni som klickade här i jakt på smäktande hyllningstexter till nationsfester eller nostalgiska bilder på AF-borgen kan vända igen.

Så vad kommer du få läsa om? Jag ska inte sitta här och lova något eftersom jag inte vet vad som kommer hända framöver, men jag kan berätta vad jag brukar göra – det lär ju bli det jag skriver om:

Jag pluggar som sagt på Campus, så är du inte härifrån kan det bli antingen spännande eller väldigt förvirrande. Jag DJ-ar med Stampus DJ-utskott i Helsingborg, så en del skvaller från nattlivet på Villan lär det bli. Jag spelar in musik, besöker så ofta jag kan min hemstad Malmö men bor inne i Helsingborg.

Under andra halvan av terminen (och till viss del redan nu) skriver jag min C-uppsats, så en del hets och stress-känslor kring den lär dyka upp. Jag hänger mycket på internet, älskar Hip Hop och försöker hinna med att skriva en del vid sidan av. Dessutom är jag ett stort fan av spel – alltså Super Mario-sorten, inte Monopol a.k.a. bråka-med-dina-vänner-sorten.

Hoppas att du som läser har fått en bra start på terminen och att detta stereotypa förstainlägg inte fått dig att ångra att du spenderat ett par minuter på att läsa. Om du blir nyfiken igen så ses vi snart!

Din belöning för att du tagit dig igenom denna text: en smickrande selfie på mig.
Din belöning för att du tagit dig igenom denna text: en smickrande selfie på mig.