Uppsatsen största hot #1

- in Nyheter

Att ’ensam är stark’ verkar vara ett citat alla, inklusive jag själv, håller med om när det gäller uppsatsskrivning, ända fram tills att man börjar kursen och inser att det faktiskt kommer innebära hälften så mycket arbete om man skriver med någon annan. Redan första dagen på kursen kände jag att mina planer på att själv sätta mig ner med någonting som för tillfället känns så stort och oklart, bara var att glömma. Så nu har jag skaffat mig en skrivpartner och det känns super eftersom båda två är inriktade på samma ämnen och vill jobba med ungefär samma sak. Nu återstår bara alla andra frågor om uppsatsen, som exempelvis vilken frågeställning vi ska ha, och vilken metod vi ska använda oss av?

Som tur är har vi en annan kurs emellan innan det riktiga arbetet sätter igång.

Nu blir det fotboll, heja Malmö!