Svenska småfåglar

- in Insyltad överallt

Under helgen har vi balkickoff med temat fulla djur. Vi förfestar lite på borgen och tar oss ner till ÖG:s. Väl där är det åtminstone en annan sittning i salen. Eftersom ett balråd är ungefär den äldsta och drygaste samlingen människor i studentlivet bestämmer vi oss för att utsitta den andra sittningen (som uppskattningsvis är 5 gånger större än vår). Detta genom att sjunga starkt och dricka högt. När den andra sittningen kör lambo för andra gången tar min gode vän David upp vanan att sjung-skrika ”samma jävla sång varenda gång”. Detta gör han ca 35 gånger, och uppfyller därmed sångtextens vädjan.

Ett fullt djur.
Ett fullt djur.

På söndagen publicerar jag och Lukas Studio AF:s facebooksida. Under dagen ser vi likesen rulla in. På kvällen träffar vi 4 okända människor som ska komma att bli ledningsgruppen för Studion. Vi är på Ariman. Lukas tar en öl och markerar på en gång hur avslappnat och kul detta ska bli. Mötet håller på ganska länge. Studion börjar ta form och ledningsgruppen är perfekt. Vi ska hålla en utbildning och köra projektworkshops för medlemmarna. Kan bli ball.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Lata dig, en revolution i det lilla

Stanna upp. Unna dig att njuta av eftermiddagssolen