Örnen har landat

- in Kultur & Nöje

Lundagård har ännu en gång styrt kosan mot Bokmässan i Göteborg, för att säkerställa att universitetets studenter får den kvalitetssäkrade rapportering som de så väl förtjänar.

Under de kommande dagarna kommer tidningens kulturbloggskorrespondenter Miranda Gatti och Marcus Bornlid Lesseur dela med sig sina upplevelser från mässalens montrar, presscentrets deadlineångest och seminarielokalernas paneler. Och däremellan kanske ett spektakulärt och exklusivt samtal eller två med några av de kulturella högdjur som rör sig bland oss vanliga dödliga.

Vilka är då våra korrespondenter?

Miranda Gatti läser till vardags Development Studies och drömmer drömmar om ett liv i Dagens Nyheters tjänst. Hon anser sig vara en ”gammal själ” och misstänker sig ha en del gemensamt med Theodor Kallifatides. Hon är ny på Bokmässanbollen.

Marcus Bornlid Lesseur studerar journalistik och oroar sig över håravfall. Han menar sig ha en ”pojkaktig charm” och får något underdånigt i blicken när han skådar en kändis. Detta är hans andra Bokmässa.   

Häng med!