Morrhoppan

Mjauuu mjauuu….

…Inte ens Morrhoppan är felfri. Påstod i höstas att universitets herre gav prov på parningsskri. Han låter hälsa att ropet inte var ett uttryck för parningslusta, utan önskan om kontakt. Med svansen mellan benen tog jag emot kritik, och kort därpå, även ett smakprov på rävskrik…

… På en våning i borgen är livet som det i en snöflinga. Med en vem som vill låta julmelodierna ringa. Men precis som i sagan finns där en grinch. Han stjäl julglädjen, han stoppar musiken. En besviken vem skulle kunna kalla honom sniken.

… De må sätta käppar i hjulet för törstiga studenter med regler man inte ids, men med Insta är de down with the kids.

… Avsätt kungen och revolutionera! Så länge mobben är demokratisk kommer lusen att applådera.

… Vän med förmån för en ledare för vänner med förmåner. Att dra sig hemåt för sin förmån är aldrig fel, menar ledaren för sin del.