Flagga, pusselbitar och välkammade yngligar på vift

- in Morrhoppan
@Lundagård

Spexarna spexade till det ordentligt i AF-borgen förra helgen. Kul för dem. Men borde det inte höra till god sed att plocka bort använda kondomer från

de annars så inbjudande sofforna?

En flagga stals från Kalmar nation för ett tag sedan. Är det kanske någon som förbereder sig inför obligatoriets bortfall och nationernas konkurs? Flaggan kan säkert betinga ett högt värde som relik från en svunnen tid om några år.

Det märks att Smålands kommit med i KK-gemenskapens värme. Sällan, om ens någonsin, har Morrhoppan spanat in så många välkammade ynglingar på Smålands som den 2 februari. Likt hermeliner bland katter drev de omkring i lundasocialismens högborg.

Kan det vara så att den gamla socialistprofetian om tesen och antitesens förening i syntesen äntligen ha ägt rum med Discobedience som katalysator?

Tusentals pusselbitar har spridits över Lund i ett marknadsföringsförsök från en studentkår. Morrhoppan började grubbla på vad det var för kampanj och la därför ihop pusslet. Efter en tids pusslande klarnade budskapet, men frågan är vad syftet kan vara. En reklamkampanj där budskapet bara beskriver kampanjen?