Följ gillet på lundagard.se

- in Novisch, Studentliv
@Gustaf Eriksson

I dag intar kårer, nationer, studentföreningar och företag AF-borgen för att locka till sig nya studenter. Lundagård kommer naturligtvis också att vara där.

Klockan 12 går startskottet för höstterminens Hälsningsgille när Per Eriksson hälsar studenterna välkomna till en ny termin vid vad som för det flesta är ett helt nytt universitet. Därefter förvandlas AF-borgens stora sal till ett inferno av gratisprylar, godis och fraser som ofta inleds med ”Hej, har du hört talas om…”

Följ gillet med Lundagård

Mitt i allt detta kommer naturligtvis även Lundagård att vara på plats. Kom gärna förbi vårt bord och dela med dig av tips, tankar och funderingar. Eller kom förbi bara för att byta några ord och ta en karamell.

Under dagen kommer du också kunna följa Hälsningsgillet här på lundagard.se. Inte nog med att vi har flera medarbetare på plats för att bland annat utse den bästa gratisprylen, vi kommer också att publicera ett Twitterflöde på förstasidan. Där kan du följa vad som händer och vad det kvittras om i det godisstinna gratismeckat. Delta du också! Avsluta dina Tweets med hashtaggen ”gillet2010” så blir du en del av samtalet.