God jul och gott nytt år!

- in Nyheter
@Gustaf Eriksson

Utan våra läsare är Lundagård ingenting. 2010 har varit en hejdundrande resa, och vi ser fram emot att uppleva 2011 med er. Till dess vill vi önska er allt det bästa.

Nu är det dags. Det är tid att låta risgrynsgröt och knäck ta nudlarnas plats, att rata kurslitteraturen för Karl-Bertil och slopa tankarna på tentan för att umgås med dem du sällan hinner träffa.

2010 har varit ett otroligt händelserikt år i hela Utbildningssverige, men kanske har det varit extra intensivt i Lund. Det är ett år som sett en Lundakarneval, ett obligatoriefall, ett helt nytt samarbete mellan Lunds studentorganisationer, ett beslut om vissa studenter måste betala för sig, en autonomireform som ska göra lärosätena självständiga. Och det är ett år som sett tusen och tusen andra saker.

Överallt i detta som är vår verklighet strömmar berättelser, tankar, upplevelser, åsikter, erfarenheter, minnen och känslor. I en stad som Lund möts de, och blandas till en virvel som under året spunnit i ett tempo som ofta varit hejdlöst.

Mitt i denna virvel finns Lundagård. Vi vill berätta dina berättelser, lyssna på dina  erfarenheter, bli klokare av din kunskap och kanske få dig att inse något nytt genom att sprida andras vetande. Vi vill delge viktig information, väcka känslor, skapa debatt.

För att kunna göra allt detta är vi beroende av dig, kära läsare.

Utan dig är vi ingenting. 2010 har varit vansinnigt roligt, tack för att du har varit med på resan.

Snart ska vi kasta oss ut i 2011, men under helgerna kommer Lundagard.se att dra ner på tempot.

I januari drar den säregna vardagshysterin som är en ny Lundatermin igång. Då är vi tillbaka med full kraft, mer laddade än någonsin. Det ska bli ett nöje. Till dess: God jul och gott nytt år!