Smygpremiär i väntan på snöfesten

- in Nyheter, Studentliv
@Jacob Hederos

Nästa helg ockuperas Lundagårdsparken av ramper och rails i uppvisningskampen Snowfest. Men redan imorgon kan du värma upp snödrömmarna, när smygpremiären av filmen The Art of Flight visas i Lund.

Lördagen den 3:e December smäller det av. Då intas Lundagårdsparken av skid- och snowboardåkare som ska motbevisa att “det inte går att åka skidor eller snowboard i Lund”!

Men redan imorgon Onsdag finns chansen att värma upp vallan, när snowboardfilmen The Art of Flight har smygpremiär på restaurangen Myntha.

– Det blir en riktigt bra upptakt inför festen nästa helg. Det kommer att bli skumpa och tilltugg för besökaren, säger Philip Werner, styrelseledamot i arrangörsföreningen Less, Lunds extremsportsällskap.

Hur går det med förberedelserna inför nästa helg?

– Det verkar rulla på, snöhallarna håller på att samla ihop snön och ramperna håller på att byggas.

Smygpremiären sker samtidigt som den officiella premiären på Cosmonova i Stockholm. kan lundabesökaren förvänta sig samma stämning?

– Det kommer att bli en grym upplevelse. Det är en otrolig bra produktion och filmen är gjord på ett helt nytt sätt, filmat ur helt nya vinklar med ny teknik. Det kommer att bli riktigt bra, säger Philip Werner.