Julklappat och klart

- in Studentliv

Trots stormen Berit var det ändå fullt i café Athen när studenter bjöd in till egentillverkad julmarknad, där klapptipsen haglade. 

Under söndagen hade Industriell designeleverna sin årliga julmässa där de sålde egendesignade julklappar. Mellan smycken, lampor och t-shirts stockades besökarna för att leta efter presenter till nära och kära. Och sig själv, såklart.

– Ja, jag hittade en slips och en affisch. Slipsen blir det nog att jag ger bort, men affischen behåller jag själv., säger Nils Bendt, 22, som studerar till civilingengör.

Victor Cronsby och Mathias Rahje har det stimmigt vid sitt bord där de säljer färgglada armband i plexiglas. Om Victor hade fått välja någon särskild att ge bort ett av sina armband i julklapp ”så hade jag gett ett till Clint Eastwood. Han är en cool man, men han skulle bli ännu coolare med vårat armband.”

Vid ett av borden säljer Isis Flote vetevärmare som ska mildra där man har ont. ”Jag brukar själv ha ont i axlarna så det var så jag kom på idén. Sen vill man att de ska vara snygga också. Rätt många i min släkt kommer redan att få en i julklapp.”

Missade du chansen till att spana in klapparna. Kolla in bildspelet nedan.