Victory is mine.

- in Novischbloggen

Jag gjorde som jag skrev att jag skulle göra idag. Efter min föreläsning marscherade jag bort förväntansfullt till den massiva AF-borgen. Jag gick in och hittade student-informationen, vilket visade sig vara stället jag köpte min tröja på. Typiskt mig att inte lägga märke till vad stället egentligen var för något när jag var där första gången. Jag klampade fram (läs tassade) till disken och ställde min ytterst viktiga fråga om inskrivning på nationer. Det visade sig att man kan skriva in sig när som helst och att all info står på studentlund.se. -_- Jag kunde alltså ha LÄST mig till allt som handlar om nationer.

Nåja, jag ger inte upp. Jag ska sålla bland nationerna, kanske även göra något platsbesök.

Jag har dessutom redan hört mig runt bland kursare och se vad de har gått med i och fått hjälp med att förstå hela saken. Stort tack för det! Sammanfattningsvis, så visar det sig att många går med i nationer där de har vänner, eller för att de har hört att just den nationen ska vara bra, eller för att, som ett radikalt och roligt exempel, de bestämde sig för att gå i en viss riktning i Lund och bestämde sig att därefter gå med i första bästa nation de hittade. Så kan man också göra! Våga vara annorlunda och innovativ säger jag.

På återseende om nationerna inom några dagar. Vi måste ju få ett slut på denna eländiga och otroligt äventyrliga nationsjakten.

T.

ps. jag fick med mig en liten seger-trofé (ja, seger-trofé för min stora bragd såklart.) i form av en väldigt liten folder.