När man inte tar tag i saker ..

- in Novischbloggen

kommer det alltid förr eller senare tillbaka för att ”bite you in the ass”. Ni kommer nog ihåg och har även kanske har undrat ”vad hände egentligen med det där att Tanja skulle gå med i en nation, hon gjorde trots allt en stor grej av det?” Jo, det var ju det jag gjorde. 

Jag gjorde så stor grej av det att jag slutligen beslöt mig för att bara total ignorera hela grejen. Jag tenderar till att göra så när något blir för jobbigt. Jag amputerar bort den delen av mina tankar och mitt liv. Hah.

Iallafall så har jag ännu inte gått med i någon nation, vilket jag faktiskt skördade frukten av i lördags. Jag var på kursfest med mina älskade kursare, vilken slutligen ledde till ”men vafan vi sticker till ÖG’s och partajar” .. ”Oh no, studentleg, I have no such thing.”

Det var verkligen en bummer att inte ha studentleg, och jag får väl gå med i en nation snart då , damn it.  Men kvällen slutade iallafall inte dåligt för det, hälften av oss stack till O’Learys där vi hade supermysigt och där jag såå vackert sjöng ”I will survive” på karaoke. O_o Joråsatteh …

(Hah, snacka om att koka ner en hel kväll bara sådär. Nåja, jag tog väl med det essentiella, och behöver inte gå in på detaljer som inte är till någons intresse såhär i retrospekt.)

I det stora hela var det iallafall lyckat och tack all kursare för en superb kväll! 😀

 

Jag ser framemot nästa kursfest!

 

T.