Med smak för spex och mode

- in Nyheter
@Carl-Johan Kullving

Maja Cronert, 23 år och ny Lundagårdsbloggare på Studentlivsbloggen.

Maja Cronert
Maja Cronert

Hur är du som bloggare?

– Jag lägger upp mycket bilder och filosoferar ofta genom bloggandet. I Studentlivsbloggen ska jag skriva om allt mellan spexyra och tentaångest. Jag har också ett stort intresse för vintage och second hand, så det kommer lysa igenom.

Vad pluggar du?

– I höst börjar jag termin fyra på Sjukgymnast­programmet. Innan dess har jag läst modedesign, illustration, marknadsföringspsykologi samt humanekologi. Sen har jag hunnit med en vända som utbytesstudent i USA också där jag läste psykologi och fotografi bland annat.

Var är du engagerad?

– Jag har precis kommit med i sexmästeriet på Sjuk­gymnastkåren och ska ordna med kårens fester, något jag velat göra sedan första terminen. Annars är borgen mitt andra hem. Jag är nämligen medieansvarig i Lunda­ spexarna och PR­ och kommunikations­ chef för projektet 60­val. Det är en två­dagarsfestival i sep­tember utanför AF­ borgen i Lundagård med det bästa Aka­demiska föreningen har att erbjuda.

Vad ser du mest fram emot i höst?

– Att allt ska dra igång, Lund i september är under­ bart. Det är spännande med 60val eftersom det är första gången det görs och spexmånaden blir alltid helgalen. Sen är ju karnevalen i vår också!

Följ Maja Cronerts Studentlivsblogg här.