"Lundakarnevalen är det jag främst ser fram emot"

- in Nyheter

Casper Danielsson, 19 år, som precis börjat plugga politices kandidatprogrammet och är Lundagårds nya novischbloggare.

casper-bylineVem är du?
– Jag är en nittonårig kille från Kalmar som precis påbörjat första terminen på politices kandidatprogramet. Tidigare läste jag en introduktionskurs i juridik på distans. När jag inte pluggar gillar jag att titta på sport och att skriva.

Vad har du för intressen?
– Sport och sport, mest fotboll i synnerhet. Jag spelade fotboll när jag var liten, men nu tittar jag hellre på fotboll. Det finns inget speciellt lag som jag hejar på, utan jag är bara allmänt intresserad.

Vad har du tänkt att skriva om i Novischbloggen?
– Jag har tänkt skriva om mina tankegångar om hur det är att vara ny i en stad som Lund och reflektioner om hur det är att vara novisch. Jag kommer bland annat skriva hur man som student sköter ekonomin, hur man kan köpa mat för femton spänn ena dagen för att sedan festa upp 500 spänn den andra.

Har du bloggat tidigare?
– Jag har aldrig bloggat förut och är alltså helt ny på området. Men en blogg handlar om att skriva pesonliga texter och det har jag ju gjort tidigare. Jag får ser hur det går och ta det lite som det kommer.

Är det något speciellt du ser fram emot i vår som novisch i Lund?
– Lundakarnevalen är det som jag främst ser fram emot. Det är ju typ lika stort som OS. Det ska bli kul!

Följ Caspers äventyr i Lund på novisch.lundagard.se