”Jag vill vara öppen för allt”

- in Nyheter
@Carl-Johan Kullving

… Sebastian Manieri, Lundagårds nya bytisbloggare som ska till England på utbyte i höst.

Sebastian Manieri. Foto: Robin Wilhelmsson.
Sebastian Manieri.
Foto: Robin Wilhelmsson.

Vem är du?
– Jag är en person som gillar kreativitet och kommunikation.  Att vara kreativ inför andra genom musik, text eller annat ger mig verkligen en kick. Sedan jag slutade röka har jag även börjat använda gymkortet desto mer, så träning har blivit en viktig del i min vardag.
– Annats pluggar jag strategisk kommunikation på Campus Helsingborg och i höst ska jag på utbytestermin vid University of Birmingham i England.

Vad ska du läsa?
– Det där är lite meckigt, för jag vet inte till 100 procent än. Men det kretsar kring internationell politik, kommunikation och public relations.

Vad ser du mest fram emot?
– Det ska bli spännande att se vad som händer med mig i ett 100 procentigt nytt sammanhang. Att inte ha några livlinor eller kompisar där sen innan och se hur den Sebastian blir.

Varför sökte du dig till England?
– Jag lockas av den brittiska kulturen sedan jag var liten och det här är en möjlighet att få leva där. Sen vill jag få en bättre engelska. Min nuvarande engelska är bra, men jag vill kunna ha det på CV:et också.

Vad ska du fylla bloggen med?
– Det ska vara kul att läsa den. Jag vill skriva om roliga saker och konstiga saker jag upplever. Samtidigt vill jag också visa hur det är att åka på utbyte för den som är intresserad av att göra detsamma och lära av mina misstag.
– Men annars vet jag inte vad jag ska fylla bloggen med, utan vill vara öppen för allt när jag kommer dit.