Dag 6 och 7, men även 8: Onsdag, torsdag & fredag

- in Nyheter

Pillar med trycksaker. Går till puben. Hänger med quratelet. Äter burgare. Dricker öl. Quiz. Fullt. Folk får inte komma in längre. Orkar inte efterfest. Möte med handledare i masterarbete dagen efter. Mår dåligt. Blir tröstat av en kompis. Hon kommer med glass och godis. Mår lite bättre. Fredag morgon. Drar till gymmet. Föreslår att vi ska äta lunch i stan innan mötet med LUST. Säger att jag är tillbaka om en timma. Är tillbaka efter en timma. Lukas ockuperar badrummet.20150826-Tobbeblogg6-IMG_3010-(TB)

Tiden går. Långsam. Han har ingen cykel, så han får gå medan jag tar en dusch. Hinner inte äta lunch. Hoppar på cykeln. Bråttom. Skrotar utanför Stortorget. För smala däck. Fastnar i en springa i gatan. Landar på fötterna. Ingen fara på taket. Är en minut sen. Spelar ingen roll. Folk från LUST kommer en kvart senare. Mötet går bra. Tittar in hos KK. Märta ser ut som att hon önskar att hennes insida var på utsidan. Ändå lite orolig.

Går upp till Frackhuset. Måste deala med Karl-Martin för spons till balen. Han är en man som gillar när män gör affärer med andra män och skakar hand. Försöker vara en man. Skakar hand. Går ändå ganska bra. Märta lever fortfarande. Går förbi Anderssons Herr. Dealar mer. Möter upp Filippa på tåget till Malmö. Dricker öl innan musikalen. Träffar AF-folket på operan. Wine and dine. Hoppas vi får pengarna till Studio AF.

20150828-Tobbeblogg6-IMG_3018-(TB)