Företag ställer ut i Lundagård

- in Nyheter
@Casper Danielsson

Studentkortets studentstadsturné har nått Lund och under torsdagen finns flera av kortets samarbetspartners på plats i Lundagård.

Studentkortet är ute på en marknadsföringsturné kring Sveriges studentstäder. I dag har de nått Lund och kommer under dagen att stå i Lundagård för att visa upp sju av sina samarbetspartners.
– Tanken är att vi ska boosta Studentkortet, säger turnéledaren Nils Aschan.

Head-to-head med Mecenat
Studentkortet erbjuder olika rabatter för studenter och i Lundagård finns det i dag möjlighet till såväl rabatt på kurslitteratur som gratis kaffe och mat. Studentkortet är tillsammans med Mecenat de två största spelarna inom genren och dagens tilltag är tänkt att föra Studentkortet närmare studenterna. Inför terminen har Studentkortet uppdaterat sin grafiska profil och hoppas nu kunna nå ut till fler studenter.
– Vi ska visa vad Studentkortet går för och att vi finns till för studenterna. Vi ska visa var skåpet ska stå, helt enkelt, säger Nils Aschan.

De sju samarbetspartners som Studentkortet har valt ut är tanken att komplettera varandra och kommer att stå i Lundagård fram till och med klockan 15 under torsdagen.
– Vi vill ha ett stråk, en typ av marketkänsla, säger Nils Aschan.

I eftermiddag drar Studentkortets 17 event stora turné vidare och parkerar på Malmö högskolas campus från och med klockan nio under fredagen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Hemma hos Edilen

I snart ett år har Hanna Dagsgård kunnat