Smaklöshet

- in Nyheter

Godmiddag måndag

Känner mig mållös angående gårdagens Jodel-inlägg, som jag inte kan eller vågar tolka som någonting annat än ett smaklöst skämt. För att det skulle vara allvar blir för svårt att ta in, även om det naturligtvis finns en chans. Att någon patetisk människa gjort ett fruktansvärt lågt försök till att dra ett skämt genom att driva om någonting som är relaterat till en av de senaste veckorna mest hemska och obegripliga händelser. Det är oförklarligt och får en att skämmas över att vara människa.

 

”Det känns riktigt läskigt”

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

A Gen X:s Guide to Relaxation

Feeling stressed? Trying something outside of the box