Halloween

- in Nyheter

Har alltid älskat denna högtid, ända sedan jag var liten och gick bus eller godis till idag då det innebär maskerad och andra festligheter. Jag har dock inget minne av att man som barn klädde ut sig så läskigt som man gör idag, men man kanske inte hade samma utrustning hehe. Igår när jag var ute på löprunda satt plötsligt två små barn i en buske med vitmålade ansikten och ögon som lyste, jag skrek rakt ut..

Ikväll ska jag upp till Stockholm på fest som innebär att man ska vara utklädd till den extrema versionen av sig själv, vilket är en oerhört fri tolkning. Det hade ju varit roligt om man haft någon extrem version av sig själv men eftersom jag är ganska mellanmjölk är det svårt.. Dessutom känner jag ingen utom personen jag ska dit med, så balansen i utklädsel är sjukt svår. Jag vill inte dyka upp som Lindsey Lohans karaktär i ”Mean Girls” och sticka ut.. Alla dessa svåra val..

 

Nu ska jag ta helg efter gårdagens inlämning och nästa vecka börjar uppsatsarbetet på riktigt 🙂

 

Trevlig helg