Tågrabatt för en miljon

- in Nyheter
@Casper Danielsson

Tidigare har SJ ställt krav på studietakt – men inte längre. Från och med tisdagen den 21 mars kan alla studenter utnyttja en studentrabatt. 

[ads1]

15 veckor med minst 75 procent studietakt. Det var SJ:s tidigare krav på att få ta del av bolagets studentrabatt. Under tisdagen valde de dock att slopa prestationskravet och välkomna alla studerande med ett Mecenatkort att boka sina tågresor med studentrabatt. Det öppnar upp för sammanlagt en miljon studenter att ta del av rabatten.

– Vi har arbetat målmedvetet för att erbjuda bättre och smartare lösningar för studenternas resor, inte minst genom Mecenat Studentresor. Att SJ nu erbjuder samtliga studerande tillgång till en angelägen och efterfrågad studentrabatt på sina tågresor är mycket positivt säger Jonas Levin, vd på Mecenat AB.

För dig som student räcker det nu att visa Mecenatkortet vid biljettkontroll.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may also like

Kårer valde flyg framför tåg

Klimatuppropet kräver en halvering av Lunds universitets (LU)