Snodde Wermlands slogan av misstag

- in Studentliv
@Tindra Englund

På sin nya hemsida hade Göteborgs nation skrivit ”Bli medlem och kom in i värmen”, vilket  sedan länge varit Wermlands nations slogan.  Men efter att en jodeldisskussion utbröt om huruvida Göteborgs nation medvetet snott  Wermlands logga eller ej backar nu nationen.

– Det har förbigått oss. När hemsidan gjordes hade vi helt enkelt inte någon tanke på det. Vår slogan är ju egentligen ”gemenskap, hjärta, fest” och det är det som det kommer att stå nu. Vi ska genast byta ut det, säger kuratorn Truls Nörgaard Grytli.

Det har varit hektiska tider på Göteborgs nation med ny klubb och ny hemsida och enligt kuratorn är detta orsaken till missen.
– Det var ett ärligt misstag, det har varit mycket nu med klubb och ny hemsida som skulle upp och så. Vilket gjort att man inte hunnit kolla över exakt alla detaljer. Det  är ju en mysig slogan liksom, och det är väl antagligen det som gjort att den valdes i processen, säger kuratorn Truls Nörgaard Grytli.

När Lundagård kontaktar Wermlands så har de inte ens hunnit notera incidenten innan den åtgärdats av Göteborgs nation som nu bytt tillbaka till sin egen slogan.
– Tack för att folk har uppmärksammat det så att vi kunde ändra det, säger kurator Truls Nörgaard Grytli.